Mellby Gård och Mitt Liv i nytt samarbete

 I Senaste nytt

Mellby Gård och det sociala företaget Mitt Liv har startat ett samarbete. Samarbetet syftar till att bidra till ett mer inkluderande samhälle där fler hittar vägar in på den svenska arbetsmarknaden.

– Anledningen till att vi valt att samarbeta med Mitt Liv är för att vi tycker att de står för ett arbete som behövs för att på ett resultatinriktat sätt skapa sysselsättning till personer som har kommit till och vill etablera sig i Sverige, säger Erik Andersson, styrelseledamot på Mellby Gård.

Mitt Liv erbjuder idag ett mentorprogram för utländska akademiker, samt ett partnerprogram till de företag och organisationer som vill fokusera på mångfald och hjälpa till att bygga broar i det svenska samhället.

Läs mer om verksamheten på Mitt Livs webbplats.

Susanne Canerstam
VD assistent för Mellby Gård.

Börja skriva och tryck på Enter för att söka